Over ons

ALTIJD BEREIKBAAR EN GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

Leeneman & Van Meurs is er om u het werk uit handen te nemen en we hebben ons gespecialiseerd in het ondersteunen van ZZP'ers. Voor een vaste maandelijkse prijs verzorgen wij uw boekhouding, de aangiften voor omzet- en inkomstenbelasting, en stellen we complete jaarstukken op. Bij ons geen onverwachte kosten achteraf, en we staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen.


Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en nemen jaarlijks de tijd om uitgebreid uw jaarstukken met u door te nemen. We bespreken welke kosten hoger zijn dan gebruikelijk, waar u extra aandacht aan moet besteden en welke mogelijkheden er zijn om te besparen. Deze aspecten zijn cruciaal voor uw bedrijfsvoering en uiteindelijk uw inkomen, en wij begeleiden u hier graag in.

Ook als u een startende ondernemer bent, bent u bij ons aan het juiste adres. Vooral in de beginfase kan het overweldigend zijn, en dan komt onze ervaring goed van pas.

Bovendien bieden wij een uitgebreid scala aan financiële diensten, waaronder verzekeringen, kredieten, financial-lease, hypotheken en pensioenadvies. Hierdoor heeft u één vertrouwd aanspreekpunt voor al uw financiële behoeften!